Бадьян в кулінарії >>
Форум про финансы

Форум про финансы



Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 01.10.2025 - 22:54:05
Страницы:  1  

Бадьян в кулінарії

АвторСообщение

tanyaa2012

user_money




Статистика:
Сообщений: 112
Регистрация: 27.02.2012

Друзі, хто працював з зірочками бадьяну? Цікавить як їх використовувати і в яких стравах вони доречні. Купила для експериментів, але досвіду немає зовсім.

---------------------
Сообщение # 1 23.09.25 - 00:12:51
RE: Бадьян в кулінарії

RRAMIRES

user_money




Статистика:
Сообщений: 61
Регистрация: 07.11.2010

Бадьян має дуже специфічний аніс-лакричний аромат. Використовується переважно в азійській кухні, глінтвейні, компотах. Додавати треба обережно - одна зірочка на велику каструлю. Краще додавати на початку варіння і забирати перед подачею. Добре поєднується з корицею і гвоздикою.

---------------------
АААААААААААААААА
Сообщение # 2 23.09.25 - 00:59:14
RE: Бадьян в кулінарії

Ivanusi

user_money




Статистика:
Сообщений: 3
Регистрация: 09.04.2012

Бадьян справді специфічна спеція, але коли звикнеш - дуже смачна. Я купую завжди цілі зірочки на https://spices.in.ua, там вони красиві і ароматні. Додаю в компот з яблук і груш, іноді в тушковану свинину по-азійськи. Дуже смачно виходить в поєднанні з імбиром і соєвим соусом для маринадів.

---------------------
Сообщение # 3 23.09.25 - 01:33:06
RE: Бадьян в кулінарії
Скачать Паскаль : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Сообщение
Имя
Сообщение

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

           
   
Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться


Участники